woensdag 31 oktober 2007

Diner Werkgroep Ontwikkelings Samenwerking 2007

De zaal bij Don Bosco zat eind-september boordevol voor het missiediner van de WOS, de Werkgroep OntwikkelingsSamenwerking van Korbeek-Dijle. Veel bekenden zagen wij er; ook nieuwe vrienden. Allemaal met vriendelijke gezichten …
Het WOS-cocktail blijft verrassend fris, de soep steeds vers, de steaks mals en warm, de zalm altijd aantrekkelijker, ijstaart de superieure afsluiter. En de wijn, hij streelde de tongen! Veel belangrijker blijft de aandacht voor het missie- en ontwikkelingswerk van de paters en zusters in Congo, Ruanda, Haïti, Guatemala. Ook in Nicaragua door dorpsgenoot Valeer Neckebrouck.
Samen steunden jullie hen met 3000 euro aan de maaltijd en 500 euro giften. Fantastisch! De mannen en vrouwen die hun leven gewijd hebben aan de armen van onze wereld danken jullie van harte.
Dank U wel dus aan allen die uitnodigden, aan alle eters en aan allen die in stilte wat geld hebben geschonken.
Dank U wel ook aan allen die materieel steunden: aan Don Bosco die de zaal ter beschikking stelde met gas, water en electriciteit; aan de parochie die borden, bestekken, glazen en pannen bezorgde; aan hen die groenten of ander materiaal leverden.
Dank U wel aan allen die werkten vóór en achter de keukendeur.
Dank U wel aan allen die wij hier vergeten zijn.
Wij hopen jullie volgend jaar terug te zien.

De WOS