woensdag 28 juni 2017

Curieuzeneuzen in Korbeek-Dijle

Ben je een rasechte Korbekenaar ?

Ben je hier jaren geleden komen wonen ?

Of woon je hier maar pas ?

clip_image002

Doe deze zomer mee aan …

Curieuzeneuzen in Korbeek-Dijle

Curieuze neuzen is een zomerzoektocht, al wandelend of per fiets, door Korbeek-Dijle. Iedereen, jong en oud, kan van 1 juli tot en met 26 augustus 2017, deze tocht vrij afleggen.

Een uitgeschreven wegbeschrijving brengt je langs de belangrijkste historische punten, de mooiste plekjes en bekende en minder gekende bezienswaardigheden van Korbeek-Dijle. Je kan de zoektocht in één keer afwerken of in drie kleinere lussen.

Om het een beetje leuker te maken hebben we onderweg in plastiek doosjes twintig meerkeuzevragen gestopt. Met de letters die achter het juiste antwoord staan, moet een zin gevormd worden. Als je wil deelnemen aan het wedstrijdje noteer dan je naam of de naam van je gezin + dag /uur op de lijst in elk doosje. Vul tenslotte nog de juiste antwoordzin in op het inschrijvingsformulier en bezorg het aan Inge Letellier, Ormendaal 30.

Elke deelnemende familie, die de tocht volledig heeft afgelegd, en ten laatste op 27/8 een juiste antwoordzin inlevert, mag tijdens Korbeek Kermis op 27/8 twee gratis drankbonnetjes per gezin afhalen aan de KVLV tent.

De wegbeschrijving en het antwoordformulier kunnen afgehaald worden bij Inge of aangevraagd via mail (ingeletellier@hotmail.com).

We hopen met deze “Curieuzeneuzen” door Korbeek-Dijle een extra uitdaging te geven aan je wandeling of fietstochtje. VEEL SUCCES !

clip_image004