woensdag 13 januari 2016

Wafelenbak Werkgroep Ontwikkelings- Samenwerking

clip_image002
Tradities moeten in ere gehouden worden, … vooral als ze goed zijn. De wafels van de WOS zijn lekker, want ze zijn zelfgebakken met grootmoeders kwaliteit! En ze geven een kijk op de grote wereld! Met de opbrengst worden immers missionarissen en ontwikkelingsprojecten gesteund in Congo, Rwanda, en Guatemala; ook het project van onze dorpsgenoot Valeer Neckebrouck in Nicaragua. Zulke jaarlijkse traditie moet alle kansen krijgen … En de prijs?
5.00 Euro voor een pak met zes wafels. Dat is een weggevertje!
In Korbeek-Dijle bieden we de wafels huis aan huis aan in de namiddag van zondag 31 januari 2016 en van zondag 7 februari 2016. We beginnen de eerste zondag in het centrum van het dorp en werken naar de buitenranden toe. We kunnen niet iedereen die ene zondag bedienen en de mensen op de Beek en de Dries kunnen ons de tweede zondag verwachten. Ze moeten echter niet ongerust zijn. Ook dan worden de wafels weer vers gebakken!
Als U de wafels graag op een ander ogenblik hebt tussen 26 januari en 8 februari 2016, mag u bestellen zoals hieronder is vermeld.
Iedereen buiten Korbeek-Dijle
of wie er op een ander moment wil, kan bestellen!

We leveren ze dan in de week bij U thuis af.
U kunt telefoneren of e-mailen naar:
Van Neck-Maginelle Maria 016 47 18 54 maria.maginelle@gmail.com of naar
Vermeulen Gard 016 47 70 62 gard@telenet.be.
Smakelijk, en bedankt voor uw steun,
De Werkgroep Ontwikkelings-Samenwerking