maandag 15 januari 2007

Wafelenbak Werkgroep Ontwikkelings-Samenwerking

Tradities moeten in ere gehouden worden, ...vooral als ze goed zijn. De wafels van de WOS (Werkgroep Ontwikkelings-Samenwerking) zijn lekker, want ze zijn zelfgebakken met grootmoeders kwaliteit! En zij geven een kijk op de grote wereld! Want met de opbrengst worden missio¬narissen en ontwikkelingsprojecten gesteund in Congo, Haiti, Guatemala en ook het project van onze dorpsgenoot Valeer Neckebrouck in Nicaragua. Zulke jaarlijkse traditie moet alle kansen krijgen... En de prijs? 4.00 Euro voor een pak met zes wafels. Dat is een weggevertje!

In Korbeek-Dijle bieden we de wafels huis aan huis aan in de voormiddag van zondag 28 januari en zondag 4 februari 2007. We beginnen de eerste zondag aan de buitenrand van het dorp en werken naar het centrum toe. We kunnen niet iedereen die ene zondag bedienen; de mensen in het centrum kunnen ons de tweede zondag verwachten. Niet ongerust zijn; ook dan worden de wafels weer vers gebakken!

In Oud-Heverlee, St Joris-Weert en de Don-Boscokapel verkopen wij ze na elke eucharistieviering in het week-end van 27 en 28 januari 2007 aan de uitgang van de kerk.

Iedereen kan er ook bestellen.
We leveren ze dan in de week bij U thuis af. U kunt telefoneren of emailen naar Van Neck-Maginelle Maria 016 47 18 54 frans.van.neck@telenet.be of naar Vermeulen Gard 016 47 70 62 gard@telenet.be.

Smakelijk, en bedankt voor uw steun.